Actueel

Vorig jaar was een bijzonder jaar. We vierden ons 75 jarig bestaan. Dit deden we met verschillende activiteiten en natuurlijk niet te vergeten ons nieuwe speeltoestel, de molen.

 

Achter de schermen zijn het bestuur en vrijwilligers weer druk bezig voor het nieuwe seizoen. Ook dit jaar willen we er weer voor zorgen dat jong en oud zich thuis voelt in onze speeltuin en dat er veilig gespeeld kan worden.

 

In onze speeltuin is tijdens de opening altijd een gastheer/gastvrouw aanwezig. Bij hen kan je terecht met vragen, zij bemannen ’t Winkeltje en ze zorgen dat er koffie en thee is voor de volwassenen gasten in de speeltuin.

 

Onze gastheren/gastvrouwen zijn onmisbaar. Helaas zal het ook dit jaar weer lastig zijn om de planning rond te krijgen. Zou je het leuk vinden om ons (af en toe of wekelijks) te helpen? Laat het ons dan weten via het contactformulier op de website.

 

De activiteitenplanning voor het komende seizoen is inmiddels helemaal rond. Onder het kopje activiteiten is te zien wat er allemaal op de planning staat.

Lijkt het je leuk om te helpen bij een bepaalde activiteit? Dat vinden we fijn. Laat het ons dan weten via het contactformulier op de website.

 

De vrijwilligers en het bestuur kijken uit naar een prachtig nieuw speeltuinseizoen en wij hopen op vele bezoekers en spelende kinderen.


WELKOM