Midzomermarkt

Elk jaar (in juni) organiseert Speeltuin Middelweg de Midzomermarkt.

Dit jaar heeft het plaatsgevonden op vrijdag 28 juni, van 16.00 - 22.30 uur.

Er is horeca aanwezig met diverse dranken, friet, snacks en saté. Ook is de snoepkraam er weer. Bijzonder aan deze Midzomermarkt is dat dit jaar Heel Lekkerland Bakt aanwezig is. 

 

Kraamhuur:  Het is mogelijk om een kraam te huren tijdens de Midzomermarkt. Het huren van een kraam van 4x1 meter kost € 45,00. Het is ook mogelijk om een kraam te delen. Heb je een vraag over het huren van een kraam of wil je alvast een kraam huren? Dat kan! Vul dan onderstaand formulier in. We nemen dan contact met je op.

 

Marktcommissie:  Pleun Meerkerk (voorzitter), Cees Visser, Eef van Loenen, Jaap Verschoor, Anne Vonk, Chris van Bruggen, Paul Deelen, Sjaak Vonk en Louis Holleman. Deze commissie bereidt de Midzomermarkt voor. De eerste voorbereidingen zijn al gestart. Het organiseren en uitvoeren van de Midzomermarkt is een leuke, maar grote klus. Helaas is de marktcommissie momenteel onderbezet. Toch hopen we dit jaar, met hulp van hopelijk veel nieuwe vrijwilligers, op een geslaagde markt! Zin om te helpen? Vul dan ook onderstaand formulier in. We nemen daarna contact met je op.